Golv till Tak #5-2012

Det här numret har våtrumstema. Det bjuder på en genomgång av vilka problem GVK-aren kan råka ut för när han kommer och ska göra sitt arbete samt förslag till hur problemen kan lösas. Här finns också en genomgång av våra vanligaste golvbrunnar, något som efterfrågats. Samt en presentation av den färska SP-rapporten "Delreparationer av tätskiktsfolier och plastmatta för keramiska våtrumskonstruktioner".

Våtrum skapar många frågor, så är det bara. Så fort man säger "våtrum" börjar människor tala i munnen på varandra och har hur många frågor och synpunkter som helst. Det gäller både proffs och amatörer. Tala om informations- och kommunikationsbehov!

I det här numret av Golv till Tak försöker vi svara på en del av alla de frågor som ställs. För både frågorna och svaren får vi till stor del tacka Bengt Jonasson på GVK, som ju får in frågorna direkt och vet vad man ofta undrar över. Det handlar om vad som brukar bli fel i våtrum och det handlar om frekventa undringar när det gäller golvbrunnar.

Vidare rapporterar vi om ett intressant forskningsprojekt som handlar om delreparation av folietätskikt. Initierat av Länsförsäkringar.

INNEHÅLL Golv till Tak #5-2012

  • Mycket är fel
  • Våra vanligaste golvbrunnar
  • Delreparationer

Hela årgång 2012

Golv till Tak #8-2012

Läs

Golv till Tak #7-2012

Läs

Golv till Tak #6-2012

Läs

Golv till Tak #5-2012

Läs

Golv till Tak #4-2012

Läs

Golv till Tak #3-2012

Läs

Golv till Tak #2-2012

Läs

Golv till Tak #1-2012

Läs