Annons

 • Prova 4 nr av Golv till Tak för 149 kronor

Nyhetsarkiv

Här finner du de nyheter som publicerats på golvtilltak.nu, ordnade efter datum.

 • Inte bara vanligt vattenInte bara vanligt vatten

  Inom städbranschen säljs sedan några år ett antal specialvatten, och de blir bara fler. Många rekommenderas för städning av golv. Men när man tittar närmare på vad de innehåller har man anledning att bli mycket tveksam. Och tittat närmare på dem är just vad vi här har gjort.

  Publicerad: 2018-11-19

 • Golvet är ett konstverkGolvet är ett konstverk

  På Uppsala Kulturnatt i september invigdes konsten på nya Tiundaskolan. En skola där man satsat på konst som gör avtryck – till och med i golvet. Så det känns rätt naturligt att skolan fått en kulturstämpel på sig.

  Publicerad: 2018-10-22

 • Vattenfelsbrytare: "Win-win för alla"Vattenfelsbrytare: "Win-win för alla"

  Intresset för vattenfelsbrytare, även kallade vattenlås, har ökat markant de senaste åren. En vattenfelsbrytare är utrustad med sensorer som upptäcker läckor och vid behov stänger av vattnet. Ger den här produkten den säkerhet mot vattenskador vi behöver?

  Publicerad: 2018-09-28

 • Rätt tid för nya ljuddämpande golvkonstruktionerRätt tid för nya ljuddämpande golvkonstruktioner

  Alla inom golvbranschen har väl någon gång arbetat med ljuddämpande golv. Ofta har det varit en balansgång mellan dämpning och tålighet, mellan lätta och tunga golv, mellan släta golv och textilgolv – hela tiden med ekonomi och underhållsegenskaper som viktiga faktorer. Vi har fått en intervju med Christian Simmons, som kan räkna på allt detta och som på senare år även fått koldioxidemission att ta hänsyn till i produktutvecklingsprojekten.

  Publicerad: 2018-09-06

 • Några förändringar – eller som vanligt?Några förändringar – eller som vanligt?

  Vad händer på fastighetsmarknaden när det gäller nyproduktion och ombyggnad? Hur förändrar fastighetsägarna sitt bestånd och hur påverkar det val av golv och annat byggmaterial? Vi har frågat fyra stora fastighetsbolag om deras planer.

  Publicerad: 2018-04-19

 • Hur satsar leverantörerna på återvinning?Hur satsar leverantörerna på återvinning?

  Hur satsar leverantörerna på återvinning? För fullt, är det korta svaret. Medvetenheten om att spillet är en råvara som minskar vår förbrukning av naturens resurser är idag självklar för de flesta leverantörer. Dels sparar man miljön och dels är det ekonomi i hanteringen. Det kan väl inte bli bättre?

  Publicerad: 2018-04-03

Fler sökträffar

Gå till sida:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser